Фолкаджийката Джорджия разкри тайните на попфолка. Тя участва в предаването на сценаристите на Слави без грим и прическа, с оправданието, че салоните за красота не работят. Изпълнителката обяви, че не й пука от това дали зрителите ще я видят натурална. Интересна тема за разговор подхванаха водещите, след като изпълнителката сподели, че е самопродуциращ се изпълнител. Самата тя разкри,че за момичетата в лекият бранш е по-трудни да се намерят спонсори от колкото при мъжката генерация в поп-фолка.

„При мъжете е по-лесно. Там е на приятелско отношение. При дамите е различно- въпросният бизнесмен Х, харесва дадено момиче, пита мъж изпълнител за нея, той предлага да помогне,тъй като я познава и ето така се стига до там бизнесменът да продуцира съответен проект на даденият изпълнител“, шокира всички с признанието си Джорджия. Самата тя сподели, че постоянно има неприлични предложения на които не обръща внимание на тях. „Честно казано всичко си е една легална проституция“, избухна Джорджия.

„Много пъти ми звънят собственици на дискотеки, които са искали да ме поканят да пея, но въпросни менажери са им казвали, да не ме канят, тъй като нищо не ставало от мен. И не защото ме познават, а от факта,че не работят с мен и не получават процент от организираното участие“, намекна за нелоялните практики на най-голямата фирма в бранша изпълнителката, без да я назовава директно. Тя представи и новият си проект, римейк на вечният хит на Румяна „Две очи разплакани“, която получи своята премиера в предаването.

снимки:pr