Фолк певицата Джулия не крие, че в личен план в момента е много щастлива, защото от едно известно време има човек до себе си. Той също е познато лице от екрана, защото участва в риалити сериала “София – ден и нощ”. Кристиян или по-добре познат от сериала като Митко, не се отделя и за миг от певицата и дори присъства на интервюто в студиото на “Автограф”, пише телевизия „Планета”. Запознават се на едно от участията на Джулия, след което нещата се развиват доста интересно.

Певицата обеща пред водещата Галя Димитрова, че някой ден ще разкаже тази любопитна история, дори следващия път пожела да гостува в “Автограф” заедно с любимия си мъж. Засега издава само: “Заедно сме и всичко върви добре.” Певицата се радва, че и двамата с половинката й са популярни личности и са в сферата на шоу бизнеса.
“Отчитам го като плюс, защото се разбираме много добре в това отношение. Няма излишни драми или сърдения, относно професиите ни. Един човек, който не е в шоу бизнеса, по-трудно би приел това, което правиш.”

“Имала съм подобни ситуации в предишни връзки, да ми правят проблем за работата и то без причина. Говорим за излишна ревност, която е неоснователна и не можеш да обясниш, че това ти е работата и няма място за сърдене. Някои хора, които не са в тези среди, не го разбират.” На пожеланието на зрителя на “Автограф”, Боби Стефанов: “Дай Боже, скоро да видим пръстен на ръката й”, изпълнителката отговаря така: “Времето ще покаже. Иска ми се. Щом съм с този човек, много неща ми се искат от него”, казва още Джулия , явно намеквайки за пръстен и бебе.