Знаете ли, че Джулия Робъртс свири на кларинет? Или че Ники Бърн от групата "Уестлайф" е играл футбол? В. "Сън" разказва за някои от скритите таланти на звездите, след като се оказа, че британският телевизионен водещ Тими Малет се изявява успешно като художник и творбите му се продават за суми от 400 лири.

Ники Бърн от "Уестлайф" преди години е впечатлявал тълпите по стадионите не с уменията си да пее, а да рита и хваща топка. Поп певецът е бил вратар на "Лийдс Юнайтед" в периода между 1995 и 1997 г., разкрива в. "Сън", цитиран от БТА.

Звездата от "Офисът", комикът Рики Джървейс, през 80-те години на миналия век е бил фронтмен на група, наречена "Seona Dancing". В началото на 90-те години Жерве се е изявявал като мениджър на поп бандата "Suede", но се отказал от това свое занимание, след като не успял да направи групата популярна.

Американският актьор Кевин Бейкън свири на китара, ударни инструменти и хармоника, и освен това пее заедно с брат си Майкъл в групата "Бейкън брадърс". Стилът им е микс от рок, фолк и блус.

Холивудската звезда Дженифър Гарнър искала да стане саксофонистка, докато не била привлечена от актьорската професия. Други известни "музиканти" сред актьорите са Ричард Гиър, който свири на тромпет, и Джулия Робъртс, която демонстрира завидни умения в свиренето на кларинет и обой.

Актьорът Джейсън Лий, познат на зрителите от телевизионния сериал "Моето име е Ърл", е бил професионален скейтбордист. Джейсън започва да се състезава на 13 години, но се отказва, когато става на 18. През 1995 г. Лий получава първата си филмова роля.   

Старлетката Майли Сайръс е била мажоретка в гимназията в Нашвил, преди да стане тийн звезда с превъплъщението си в образа на Хана Монтана. Сайръс е дъщеря на известния кънтри певец Били
Рей Сайръс.

Бившият Джеймс Бонд, актьорът Пиърс Броснан, се е изявявал като художник и е рисувал портрети и пейзажи в студио в южната част на Лондон. Негов колега си спомня, че Пиърс е посещавал театрална школа. Любовта на Броснан към актьорството явно е надделяла и той се е отказал от четката и боите.

Рони Ууд от "Ролинг стоунс" също е известен с уменията си на художник.

Поп звездата от 80-те години на миналия век Ванила Айс не успя да се порадва на дълготрайна и забележителна кариера в музиката, но сега бележи успехи като състезател по мотокрос и джет ски.