Откакто малката Деа е на бял свят, Елена е загърбила публичния живот и ходенето по кафенета в компанията на приятелки.

Тя се е посветила изцяло на наследницата си. Най-свидните жени на Митко Бербатов бяха засечени тази дни да си почиват на слънце пред кооперацията им в столичния квартал „Бъкстон“.

Докато Бербатов доиграва сезона във Висшата лига, любимите му Елена и Деа го чакат в София. Футболистът е издал изрична заповед двете да не мърдат никъде без неговото знание. Затова любимата му и щерката излизат единствено пред входа на жилището им – пише „Уикенд“, цитира kliuki.bg.

Първото впечатление от детето на Бербо е, че то буквално е одрало кожата на баща си. Освен това Деа се е метнала на татко си и по характер. Момиченцето не спира да се озърта любопитно във всички посоки. Малката е и доста приказлива. Тя още говори на бебешкия си език, но вече поназнайва и няколко думички, с които си общува с комшийките, които й се радват.

Хубавата Елена дава на щерка си само предварително проверени храни, а за пиене – преварена вода и току-що изцедени фрешове. По време на обедната си почивка преди дни, Деа изпи с наслада пред блока няколко портокалови сокчета, като майка й й помагаше да ги смуче със сламка.

Вижте фотогалерия:

Guardian се изгаври с Димитър Бербатов

Папарашки снимки на Димитър Бербатов