Димитър Бербатов и съотборниците му в Манчестър Юнайтед имаха интересна програма в четвъртък.

След като разгромиха с 4:0 сборен отбор на звездите от Мейджър Лийг Сокър, "червените дяволи" отлетяха за Вашингтон, където посетиха Белия дом. Играчите с видимо любопитство разгледаха резиденцията на президента на САЩ Барак Обама, а по-късно Майкъл Оуен написа в профила си в социалната мрежа Twitter: "Жалко, че не срещнхаме президента, който имаше важни срещи, но в същото време разходката из Белия дом се оказа невероятно вълнуващо преживяване".

Сър Алекс Фъргюсън, който е известен с интереса си към политиката, остана очарован от посещението на едно от най-популярните места в САЩ. Мениджърът на Юнайтед позира до фотография на 13-ия американски президент Милърд Филмор и не скри радостта си от възможността да доведе отбора в Белия дом: "Изживяването си струва. Идвал съм тук и преди, но всеки път ми е интересно", сподели шотландецът.

Вашингтон е последният град от американското турне на Манчестър Юнайтед. След четири убедителни победи, Бербатов и компания ще премерят сили с барселона в събота. Английският шампион ще бъде без Хавиер Ернандес, който се възстановява след кеото сътресение, което получи на тренировка през седмицата.

Източник: