При последната изява на певицата в клуб БИАД, бдителни нейни почитатели забелязаха на ръката й великолепен пръстен с диамант.

Близки до изпълнителката твърдят, че това е годежният й пръстен, подарък от национала Ивелин Попов и двамата наистина се готвят за щастливото събитие.

Свързахме се с една от най-оборотните изпълнителки на музикална компания Пайнер, за да осветли случая.

Фолк дивата категорично отказа да коментира актуалната си връзка с футболиста, подвизаващ се в турският Газиантепспор.

Може би от суеверие или защото се пази от зложелатели, но Елена Паришева не пожела да говори за слуха, който витае в общественото пространство.

„Поживьом-увидем”– както има една приказка!

Припомняме ви, че след като се раздели с фолкпевицата Бриана и за кратко бе с „Мис Плейбой 2009” – Светлана Василева, Попето хлътна до уши по Елена Паришева и оттогава двамата са неразделни.



*Ивелин Попов (Снимки: )

"Харесва ми, че тя не е "пиявица" и освен че е красива, е и много добър човек", чистосърдечно си признава Попето пред родното лайфстайл списание Story. "Казвам й, че не я ревнувам, но всъщност я ревнувам. Но и вестници да продаваше, отново щях да я харесам". 

Елена Паришева пък разкри, че била впечатлена от начина му на ухажване и от това, че неговите покани не съдържали нищо материално. "Успяваме да загърбим известността и да бъдем напълно нормални в отношенията си. Ние сме просто едно момиче и едно момче, които се харесват", заяви певицата.