Елена Велевска е специален гост в новия брой на предаването “Звездно”, за да разкаже за предстоящото си турне в Австралия и за дуета с Борис Дали.

Певицата не крие удовлетворението си от добре свършената работа със своя български колега и от успеха на “Ще си моя”.

“Реакциите са страхотни, а това означава, че сме постигнали нашата цел с този проект. За мен бе истинска чест да работя с Борис Дали, една истинска звезда, която аз много уважавам. Смятам, че имаме хит”, споделя Елена Велевска.

Певицата не крие, че с подписването на договора си с музикална компания “Пайнер”, е сбъднала една своя съкровена мечта. Още повече, че много харесва звездите на телевизия “Планета”, атмосферата на колегиалност и се надява в бъдеще да осъществи още съвместни проекти.



Елена Велевска казва, че винаги е отворена към нови запознанства. Убедена е, че за музиката не трябва да има граници. За нея многобройните пътувания по целия свят вече са се превърнали в рутина:

“Днес съм в България, утре в Швейцария, после заминавам в Канада и Австралия. Имам много турнета и различна публика. Радвам се, че успявам да изградя приятелски отношения, които продължават във времето.”

Елена Велевска анонсира и своето турне в Австралия, което ще е десето по ред. Този своеобразен рекорд се подпомага от факта, че в шестата най-голяма държава в света има много голяма македонска общност.

Изпълнителката разкрива, че именно в Австралия са едни от най-успешните ѝ турнета:

“Тук е мястото да кажа, че в Австралия се пеят много български песни като “Я, кажи ми, облаче ле, бяло”, “Йовано, Йованке”, “Погледни ме в очите” и др. Аз също много често ги изпълнявам на мои концертни участия. Винаги се стремя да обогатявам репертоара си с нови песни като по този начин го освежавам. Като артист спазвам правилото, че трябва да се уважават всички националности, защото така показваш колко широко си скроен.”
На финала на разговора с водещата Петя Костуркова певицата издава, че вече работи по лятното си музикално предложение. И с усмивка допълва, че след като става въпрос за лято и парчето трябва да е горещо.