Ели Гигова, която се изявява като журналист, актриса и служител в Европейския парламент, се прибра в България.

Междувременно тя изгря и в новия сериал на bTV “Фамилията“, където си партнира с Асен Блатечки.

Преди две седмици тя още си била в Брюксел и не знаела, че ще се задържи толкова дълго у нас. В Европейския парламент Ели Гигова е сътрудник на евродепутата от БСП Илияна Йотова, която е член на комисиите „Антимафия“ и „Вътрешни работи“.

„Следя всичко, което се случва, особено изготвянето на новото законодателство за организираната престъпност, което трябва да бъде хармонизирано във всички страни“, споделя тя пред „Уикенд“, пише blitz.bg. След пристигането си в България тя прекарва голяма част от времето си в Пазарджик, където Йотова е водач на листа.

Според нея работата й като журналист я е подготвила за политиката. „Преди да започна работа при г-жа Йотова водех сутрешен блок, където се говореше в 90% от времето за политика“, разказва тя.

Колкото дo участието й в сериала „Фамилията“, тя разказва, че от дете мечтае да е актриса. Първите й роли били във френски филми, където попаднала случайно. „Участието ми във „Фамилията“ също е случайно. Обади ми се режисьорът Деян Русев и ме покани. Каза ми, че има образ, който много отивал на моя типаж“. Явила се на кастинг и я одобрили. Притеснила се малко, че ще играе със „светила“ като Стефан Данаилов и Асен Блатечки, но после се успокоила.

Ели Гигова е направила и няколко промени по тялото си. Сменила цвета на косата си като си върнала естествения. „Русото беше изкуствено, направих го, защото исках да съм по-различна“.

Напук на тенденциите, тя си е намалила и бюста. „Направих си пластична операция. Намалих си гърдите“, споделя самата тя. Мотивът: „Аз обикновено съм срещу течението“.

Личният й живот е в застой. „Сама съм и се чувствам прекрасно. Аз съм много влюбчива натура и страшно се разсейвам, когато има мъж до мен“, заявява бившата възлюбена на Петко Димитров. Тя не го следи в „Денсинг старс“ и определя отношенията им като нормални.

„Сватбата никога не ми е била цел. Дори когато бях малка, казвах, че никога няма да се омъжа и майка ми се караше“, казва тя и споделя, че за нея е много по-важно да намери партньор, с който да е в хармония.

Покрай рождения си ден на 17 март тя си спомня за приятни и не толкова приятни случки от миналото. „Бях на 18 години, когато ми откраднаха колата. Свалиха ме от нея на един светофар. Нападателите бяха двама. Удариха ме с ръка и получих комоцио. Колата се намери, но стресът си остана. Оттогава първото нещо, което правя, когато се кача в колата, е да се заключа“, откровена е тя.