"Няма защо да ревнувам бившия си приятел Петко от една 18-годишна девойка. Ние се разделихме като зрели хора и всеки може да прави каквото си иска. Би било неестествено другият да ревнува, след като сме си дали един на друг свободата", коментира бившата любима на Петко Ели Гигова, по повод новата му любима Бояна.

Двамата бяха толкова влюбени, че приятелите им вече чуваха камбанен звън, когато неочаквано се разделиха. Веднага след Ели се появи 18-годишната Бояна от Тетевен да утешава плейбоя, пише skandalno.net. Хлапето редовно ходело в дискотеката му, а като видяло, че е свободен, се лепнало за него. Петко нямал нищо против, защото малката била хубавичка и хващала окото, пък и други редовни посетители вече точели зъби да я „осиновят“.

Бояна дошла от Тетевен в столицата веднага след абитуриентския си бал, за да кандидатства в УНСС и да се подготвя за изпитите. А вечер с преуморена от учене глава, си почивала в дискотеката. И така до сутринта, когато пак се захващала с учението.

*Бояна

Бизнесменът осигурил прилично жилище на дамата на сърцето си, за да не се мъчи по квартирите, а след това я прибрал за по-сигурно вкъщи.

Николета и Азис, които първи се сприятелили с новата двойка, коментират, че Петко бил хлътнал до уши, а дамата му нямала и една десета от интелекта на Ели, а само плещела с лапешки възторг на една или друга тема, правела се на голяма, но липсата на светски опит издавала, че е от провинцията. Въпреки това плейбоят бил яко хлътнал по нея.

Родителите й и приятелите й били против тази връзка, най-малкото защото кандидат-зетят бил на възрастта на бащата на Бояна. "Приятелките ми просто ми завиждат. Всяка от тях иска да е на моето място", коментирало момичето. Близки до бизнесмена обаче твърдят, че връзката им едва ли ще продължи дълго.

*Петко Димитров