Милионерската щерка Ели Гигова от ноември кара сребристо спортно “Ауди" автоматик, с което шашка познатите си и стига до работата си за десет минути.

Противно на слуховете, че приятелят й Петко Димитров я е изненадал със скъпия автомобил, Ели си призна, че и този път спонсорът бил богатият й баща.

Петко само избрал аудито, а татко Николай Гигов го купил.

Според тв водещата повече мъжете се прехласват по новата й придобивка. Самият Петко също обичал да шофира лъскавата кола, но не винаги имал картбланш от Ели.

"Обичам лудите скорости, но се старая да не излизам от рамките на позволеното и разумното. Понякога разрешавам на Петко да шофира моята кола, но той кара доста рязко и ми прилошава", призна блонди-миньончето пред "Максимум", цитира blitz.bg.

*Петко и Ели

Според информация на  в. "Шок" водещата на сутрешния блок на „Нова телевизия" карала бясно по софийските улици на път за работа. Очевидци са  я забелязвали да кара с цели 200 километра в час. Това често се случвало по маршрута й към работното място, което се намира в близост до летището.

Любителката на високите скорости извинявала своите действия с необходимостта да стигне навреме на работното си място, тъй като изобщо не била експедитивна в сутрешното измъкване от леглото и бързото нагласяне. За да не закъснее за работа, се налагало да прави истинско шоу на пътя.

Бързата и мощна кола на Гигова много й помагала да стига за отрицателно време. Според "Шок" тя е много добра шофьорка и няма притеснения да развива високи скорости.

*Ели Гигова