„Радка“ ме остави без хонорар от Биг Брадър. Още 3-ма човека няма да получат и стотинка от предаването.“

С това си изказване бунтарката Ели се изповяда пред гримьора Валентин Кулагин, който преди време навлезе и в журналистическите среди със скандалното си предаване „Къща Кулагин“, пише hotarena.net.

Под кодовото име „Радка“, Ели Владкова визира изпълнителния продуцент на „Биг Брадър“ Радо Тушев, който е взел решението да не изплаща хонорарите на Ели Владкова, Киро-Скалата, Пенка и позорно изритания от къщата Джийсън - Людмил, за участието им в шоуто.

Информацията е изтекла от пиарката на „Old School“ - Маргарита, която в приятелски разговор с Любомир Милчев - Денди е разкрила, че Ели, Киро, Пенка и Людмил няма да получат и стотинка от предаването, защото не са играли по свирката на продуцентите.

Денди пък е споделил това първо с Джийсън, с който са си дружки. Снощи късно вечерта Джийсън се обадил и на Пенка с неприятната вест, а тази сутрин е звъннал и на Ели Владкова, която е разбрала последна, че остава без хонорар.

*Пенка и Джийсън

И Кирил, и Ели чакат парите вече месец, докато става ясно, че Денди е получил хонорара си още преди празниците. Денди помолил Джийсън да не споделя вътрешната информация с никого, но певецът от село Тръстеник не се сдържал и изпял всичко.

Ели Владкова е много разстроена в момента, защото е самотна майка без работа и с отворена уста я чакат две деца.

Оказва се, че всички раздухвания за големи хонорари в предаването са само мит, с който продуцентите си правят реклама, а участниците в него получават много малки или никакви хонорари и участват буквално за слава.

*Киро Скалата

В чат разговора с Ели, който Кулагин предоставил, за да сигнализира за злоупотребата, той споменава, че води преговори за възобновяване на предаването си и намеква за скандално интервю, преминаващо всякакви граници. Но с коя известна личност, не издава.

Преди време Кулагин спомена в интервю, че той също е бил на среща с Радо Тушев и са водили преговори за влизането му в Къщата. Продуцентите обаче са се уплашили, защото Кулагин е дал заявка да разкрие шокиращи истории в национален ефир, касаещи влиятелни хора.