Елица Тодорова се поболя от сценична треска и демонстрира инат и твърдоглавие, заради „Евровзия“.

След като песента „Кисмет“, се класира на първо място и двамата със Стунджи пак ще ходят на „Евровизия“, певицата започна да се държи капризно и неадекватно.

Тя непрекъснато сменяла настроенията си и изпокъсала нервите на екипа на БНТ, който организира и снима конкурса.

След генералната репетиция тя изведнъж се врътнала и казала, колкото пях – пях, няма да пея и на гала-концерта. Затова и финалът завършил някак неочаквано, без да се покажат изпълнителите, а само записа им.

Организаторите обявили певицата за капризна и своенравна, а тя тях за хора, които цял ден се мотаят, за да направят един запис, пишат от skandalno.net

Миньончето е известно с ангелския си глас и дяволското си характерче. Всеизвестно е, че дамата не търпи да я разиграват, не може да чака, цени времето си, мрази показните мероприятия и предпочита да си губи времето в нещо друго, а не в капризи на режисьори.

Освен това се говори, че двамата със Стунджи пак са на нож. Те ту се карат, ту се сдобряват и явно са във фазата, която е на път да ги раздели.

Всъщност и двамата са изхабили много нерви по създаването на парчето. То е смесица от няколко стила и е доста трудно за изпълнение. Явно това се е отразило на дуетната половинка на Стоян.

След миналия си почти успех на „Евровизия“ двамата се разделиха и близо година всеки се мъчеше да поеме по собствен път.