Емануела е обречена цял живот да има проблеми и да бъде отхвърляна от майките на мъжете си, смятат нейни близки.

Доказателствата за това датират още от времето на първата й сериозна връзка, когато певицата е била на 16 години и е забременяла със сина си Христо.

„Когато бях в 11 клас, забременях и оттам се започнаха проблемите със свекърва ми, защото аз не съм била от семейство с потекло, а те са богати. Тя обясняваше как синът й е трябвало да си намери жена със синя кръв. Още от самото начало, когато се запознах с родителите му, те бяха на нож с мен, че аз не съм за тяхното дете! Основният ми проблем обаче беше с майка му. Тя е такъв човек – не одобрява никой, не понася никой, за нея никой не е достоен да бъде част от тяхното семейство и да седи на масата им. Като се запознахме с Виктор, аз бях на 16, а той на 18 години. Аз много го обичах! Ако не го обичах, щях да се опитам по всякакъв начин да махна детето“, категорична е Емануела в свое интервю.



Злите езици отбелязват, че очевидно историята днес се повтаря, тъй като в светските среди се шушука, че и майката на Димитър Динев – Нели, не харесвала бъдещата си снаха. Известна с изключителното си възпитание, толеранс и такт, единствената законна съпруга на Динко Динев не одобрявала Емануела за сина си Димитър, коментират запознати.

Подобна беше и ситуацията с вече бившия й съпруг Никола. Не само Емануела, но и самият той не криеха, че майка му е твърдо против фолк певицата да й става снаха. Певицата на "АРА" пък без проблем я определи като "гадна" в шоуто "Къртицата", пише bliasak.bg.