Семейният живот се оказа доста напрегнат за фолк певицата Емануела.

Изпълнителката, която този уикенд за втори път се омъжи за любимия си Никола въобще не се разбира със свекър и свекърва си.

Родителката на Никола дори стигнала до там, че прибрала новото БМВ на певицата. Родителите използвали като предлог факта, че колата е на изплащане и се води на тяхно име.

Още преди година Никола решил да декларира чувствата си към Емаунеал и подарил на певицата скъпо БМВ. Емануела била изключително щастлива от подаръка, но щастието й не траело дълго.

От самото начало бъдещите й роднини били против сватбата на двойката. След година се стигнало до там, че свекърва й й взела БМВ-то, тъй като се водело фамилна собственост.

За конфликта между двете семейства се разбра още преди седмици, когато певицата публично избухна в ефир. „Техните са гадни и надменни парвенюта. Да не се е женил за мен, да се е оженил за Пенка от Златица.“, редеше певицата.

Емануела бе още по-вбесена от отказа на любимия си да се ожени публично за нея. „Той беше суперщастлив, че съм му предложила брак. И изведнъж, кой знае каква глупост са му налели в главата.“, беснееше певицата.

Все пак звездата призна, че много обича мъжа си. И дори спонсорира новото му бизнес начинание, пише „България днес“, цитира hotarena.net.

*Сватбата на Никола и Емануела в ''Къртицата''