Фолк певицата Емануела уцели право в десетката, като се залюби със сина на един от най-заможните бизнесмени у нас - Динко Динев и забременя от него. Това се говори по адрес на брюнетката във фолк средите.

Динев старши обаче намекна, че не е особено благосклонен към новата си снаха. Той заяви, че наследникът му вече е зрял мъж и му предстои да се справя сам с живота, пише bliasak.bg

Но Емануела не искала и да чуе и летяла на крилете на щастието - само пребиваването в палатите на фамилията и солидната финансова гаранция за бъдещето на детето, били предостатъчни за нея.

Тя вече се била похвалила пред най-близките си, че си е уредила живота и нямало нужда да работи повече.

За момента сватба няма да има, категорични са близки до двойката. Емануела и Димитър решили да живеят на семейни начала докато се роди наследникът им. 

Според светски хроникьори обаче връзката на Емануела и Димитър била напълно обречена и било въпрос на време двамата да се разделят. Голямо влияние затова щяла да окаже средата на Диневи. За никога не е тайна, че семейството не одобрява жени като певицата.

Особено имайки предвид скандалното минало на Емануела и медийната й сватба, която се оказа пълен въздух под налягане.

Освен това изпълнителката на "Ара мюзик" направи доста грозно впечатление с обидите, които публично отправи към бившата си свекърва. 

Ще просъществува ли според вас новата връзка на Емануела?