Шест месеца след раждането на сина си фолк певицата Емануела вече показва убийствени форми.

Изпълнителката шашна със стегнато барабанче, което надминава дори това на Галена. Откакто влезе в редиците на „Пайнер“, фолк звездата изглежда все по-добре и по-добре. Емануела буквално е на гребена на вълната и изглежда наистина невероятно, пише HotArena.net.

Противно на слуховете, че се е подлагала на пластични корекции, фолк звездата прекарва доста време в спортната зала. И само няколко месеца след раждането, упоритите тренировки определено й се отплащат.

Изпълнителката просто обра овациите с бразилски форми в черната дантелена рокля. И не само не й личи, че е раждала, но също така демонстрира визия, за която всичките й колежки, могат да й завидят.



Отрупана със скъпи бижута и сияеща, Емануела затъмни Алисия и всички фолк певици от бранша. Освен това певицата изглежда толкова всеотдайна на сцената, че оставя дори почитателите си без дъх.

Както е известно, певицата напусна "Ара Мюзик" след скандали с продуцентите си и в знак на протест, че лансират само Алисия. В крайна сметка се намери в редиците на "Пайнер", където пък моментално се нареди сред най-известните изпълнителки.

Възродената кариера и любовта на Димитър Динев, очевидно добре й се отразяват.