Емилия уж разкри, че се разбират, а всъщност се оказва, че тя никога не е говорила пред медии на тази тема, видя HotArena.net.

„Не страдам от амнезия и не си спомням да съм давала интервю на списане *****.Не съм против, че списания и вестници целят да имат продажби,но да не са ти взели интервю и да те цитират е крайно неприятно даже е равно на редактирана лъжа!!!Моите уважения но мисля,че прекрачваме границата!!!“, написа Емилия във Фейсбук страницата си.

Изпълнителката се е разгневила, че колегите ни са си съчинили цялото й интервю, което тя дефакто не е давала.



Тук ще се породят още повече въпроси относно свекърва й Боряна Боянова, тъй като дори и в обращението си в мрежата жената на Коко Динев не отговаря какви са отношенията им с майка му.

В информацията от вчера гласеше, че Емилия и Боряна нямат никакви дразги. В никакъв случай Анелия не била по-предпочитаната снаха, както и че внучката Ивон не е по-предпочитана от малкия Иван.

Всичко отново остава мистерия, тъй като певицата в яростния пост нито отрича медийните спекулации за това, че се няма със свекърва си, нито пък споделя, че поне има доза истина в недаденото й интервю.