Емилия пак е минала на антидепресанти, дочу Уикенд.

Фолк певицата по цял ден си седяла вкъщи, влачела се по чехли и пижама и се чудела какво да гледа по телевизията, шушукат нейни познати.

Певицата е в депресия благодарение на мъжа си Коко Динев. Самата Емилия призна преди време, че бащата на детето ѝ я е докарал до панически атаки и хапчета. Коко Динев, макар и все по-обедняващ и почти разорен, не спирал да сваля де що види, а това съсипвало благоверната му Еми. Говори се, че напоследък той все по-често търсел срещи с бившата си жена Анелия, пише slava.bg.

Допълнително сол в раната сипвали и постоянните домогвания на Коко до друга фолк дива - Преслава. Всичко това довело Емилия до пълно отчаяние и тя вече била изгубила воля да се бори. Това с пълна сила е рефлектирало на фигурaта ѝ. Говори се, че вече е ударила 70 кила и не спира да се тъпче.

Междувременно певицата стана обект на подигравки от страна на Фейсбук потребители, след като публикува кадър в личната си страница в социалната мрежа, на който похапва банан преди годишните награди на телевизия Планета. Изпълнителката сравни фолк-наградите с Оскарите и предизвика агресията у потребителите. В последствие се заобяснява, че се е пошегувала, но написаното от нея бе пълно с правописни грешки, което "доля масло в огъня".

На наградите изпълнителката грабна приза за "Фолклорен албум на годината" и за Баладичен хит на 2015 за “Обичай ме” в дует с Борис Дали. За певица на годината бе обявена колежката й Преслава, а Галена получи цели 5 отличия в различни категории, но бойкотира събитието като не се появи в залата. Мнозина смятат, че причината за това е отсъденият за Преслава приз, като дори самата Емилия намекна за това в страницата си във Фейсбук. Вижте какво написа тя по този повод

*Емилия в компанията на Борис Дали на наградите на Планета, сн. Булфото

*Емилия на наградите на Планета, сн. Булфото

Заглавна сн.: Фейсбук