Емилия, сегашната чалга звезда до Коко Динев, призна, че под нейно въздействие той е отрязъл бившата си Анелия да направи своя фенклуб в собственото му заведение "Кошарите".

Макар да призна с половин уста, че съперницата й е заслужавала да бъде фолк певица за 2012 г., тя не се поколеба да изстреля сноп злобни стрели в ефир по нея в предаването DikoFF на Нова телевизия.

“Собственикът я спря. Коко има друго семейство и и нейните лични събития не може да ги прави в "Кошарите”, обясни чалга звездата Емилия, защо са отстреляли Анелия да направи своя фенклуб в култовото заведение.

“Тя е настъпателен човек, да беше дошла да си прави клуба в къщата в Сандански”, просъска тя в ефир и отрече, че двете са се хванали за косите и са се били на наградите на “Пайнер”.

Макар и със злоба в гласа и очите тя все пак призна, че съперницата и се е борила със зъби и нокти и е заслужила наградата за чалга певица на годината.

“Сега с Коко не сме разделени. В добри отношение сме”, така отговори Емилия на настоятелен въпрос в какви отношения са с бизнесмена, след поредицата от раздели и скандали преди време.

Не са омъжени с коко Динев, но живеят на семейни начала и не е с него заради парите му.

“Не живеем като пепеляшки”, сопна се Емилия и се учуди, че водещият завърши интервюто с нея без видим скандал.