„Игри на волята“ напуснаха първите двама претенденти за голямата награда - Иван Булкин и Златозар Атанасов. И двамата отпаднали играчи, които включвайки се в сегашния формат са преборили 10 000 души конкуренция, дават своята заявка за участие в следващия сезон на популярното предаване. „Прекратих състезателната си кариера преди 3 години и ми трябваше нова емоция, с която да докажа на себе си, че още съм във форма“, споделя в студиото на „Събуди се” Златозар. „Според мен няма друго по-подходящо предаване, с което да покажа всички качества, които притежавам.

То е спортно, динамично и за бърз ум. Кандидатствам за втора поредна година и този сезон имах възможността да участвам“, разкрива подбудите си Иван. Булкин може да се похвали с огромен гардероб, на който всяка жена би завидила. Не знае броя на чантите и обувките си, защото е изкушен от модата. Преди половин година той позира заедно с Николета Лозанова в дамски жартиери в специална фотосесия за равенството между половете.

Булкин е чувал всякакви истории за себе си, в това число, че отдавна е минал на другия бряг и че по партита се кипри с женски дрехи. На всички подмятания Булкин отговаря със снимки с красивото си гадже и уточнението, че много държи на нея.