Животът на победителя от „Биг Брадър 2” Миро Георгиев днес е посветен на сина му Давид и негова майка – бившата моделка Екатерина Дюлгерова. Двамата отглеждат и още едно момче-14-годишния Денис, син на Дюлгерова от предишна връзка. Въпреки разликата във възрастта, братята се разбират чудесно, разказа майка им в предаването „На кафе”. Денис е отговорен и разбран младеж, който вече се справя сам и дори помага в грижите за малкия, обясни втория му баща Миро. Давид е на година и четири месеца, палав е, но пък много чаровен.

Миро нашумя като победител във втория сезон на Биг Брадър, където се раздели с тогавашната си жена Елена с много сълзи пред камерата.

Денис и Давид

Днес тя също се радва на дете, но страни от медиите. Миро се сближил с Екатерина покрай работата, а Денис го приел лесно.В момента бившата моделка се е посветила на гледането на синовете си, но иска да запише малкият в ясла от есента на тази година. Двамата може да разчитат на помощта на бабите, а Миро продължава да върти и заведението си, с което участва в друг риалити формат.

Екатерина Дюлгерова