„Почивай в мир, слънчице!“ С тези думи в социалните мрежи любимият на отишлата си без време Лорина Камбурова, се прости с нея. Двамата са близки още от деца. „Продължавай да блестиш така, както само ти можеш“, пише под тяхна обща снимка варненецът, който от години живее в Америка. Георги Елисеев предпочита да се представя с професионалния си псевдоним Джордж Куест. Магистър е по международен бизнес, но за своя професия повече харесва музиката.

Постоянното му местожителство е в Ню Йорк. Още през 2018 г. Лорина споделя в интервюта, че е много щастлива и това е най-важно за тях двамата, а плановете за сватба и деца остават като вариант за развитие на любовта им…До венчавка така и не се стигна, въпреки че преди години тя получи годежен пръстен. „Дипломатите ни в Москва, които неотлъчно се интересуваха и правеха всичко възможно да облекчат съдбата на актрисата Лорина Камбурова през последния месец, са в постоянен контакт с роднините", посочва съобщение на българското Външно министерство.

В него се казва още: "Посолството ни в Русия продължава да оказва необходимото съдействие. То е изцяло ангажирано с осигуряване на възможност за бързо извършване на необходимите процедури и изпращане на тленните останки на Лорина Камбурова до България на опечалените роднини. Министерството на външните работи на Република България изказва своите най-искрени съболезнования на семейството и близките на Лорина Камбурова!