Ева Лонгория изглежда просто зашеметяващо за 40-те си години и това се дължи на сътриктния режим, който спазва от години.

За миньончето възрастта не е причина да се отпусне.

Латината споделя своята програма, на която се дължи плоското ѝ коремче, освен на перфектните ѝ гени.

“Плоският корем постигам като не се храня след 17 часа. През останалото време си позволявам всичко, като все пак се старая да не ям боклуци. Но за разлика от много колеги не съм се отказала от месото, хляба и сладкото, но умерено”, признава Лонгория.

Ева има още една тайна, която знае от мексиканските си роднини, пише MissBloom.

“Моята тайна е, че традиционно си хапвам люти чушки, което винаги ме е поддържало във форма, но когато си непрекъснато навън, това не е много лесно. Затова започнах да си наваксвам с хранителна добавка, която мога да пия по всяко време. Така не се чувствам виновна, когато прегреша, защото знам, че лютото топи мазнините и засега се справям и с добрата храна, и с хубавото тяло”.

Когато натрупа някое и друго килце, сексапилната актриса знае, че трябва да удължи тренировките си. Като бивш фитнес инструктор и треньор по аеробика, тя намира спасението в кикбокса.

“Три – четири пъти седмично ходех на фитнес и правех кардио упражнения в продължение на един час. Гледах да ги разнообразявам, защото се отегчавам доста бързо”, с усмивка признава Ева Лонгория.

Паралелно с диетичния режим и кикбокса, Ева залага и на джогинга. Тя често може да бъде забелязана да тича по някоя крайбрежна линия в Ел Ей с iPod в ръка.