Актрисата Ева Мендес призна в интервю, че посещава гробищата, за да избяга от стреса, предизвикан от ежедневните й проблеми.

"Особено ми допадат старите църкви. Те допринасят за моя душевен мир. Всичко започна преди петнайсет години в Париж. Но когато посещавам гробища не се моля, а само медитирам", обяснила холивудската звезда, цитирана от БТВ.

Заради ежедневното напрежение звездата намира спокойствие само на гробищата. Разбира се това се случва, само когато има време за релаксация. През останалото време тя е заета на снимачната площадка или със своя приятел Райън Гослинг, с когото са заедно от септември 2011.

За личния си живот Ева признава, че никога не е била привлечена от лоши момчета. Винаги е настоявала да има до себе си джентълмен с маниери.

"Наистина не знам какво жените намират в лошите момчета. Никога не съм имала склонност към тях. Дълбоко в себе си съм консервативна личност. У дома слушам кубинска музика, домакинствам или правя нещо в градината. Обикновено не нося грам грим", разказва хубавицата.