След като снощи стартира най-очакваното релити ''Къртицата'', днес започна и коментарното предаване към реалитито - ''Къртицата на светло'' с водещ Жана Танева.

Сред гостите, които тя беше поканила беше скандалният Евгени Минчев, който винаги е подготвен с пиперливи коментари за всеки. Той обсъди всички в базата на ''Къртицата'' като намери кусур на всеки един и не пропусна да изтъкне, че не е много наясно с нещата в България, понеже през повечето време е извън страната.

Когато Жана се насочи към един от участиниците, а именно Жени Калканджиева като я описа ''шестата по красота в света'', Евгени веднага застана в опозиция, пише lifestyle.bg.

''Да, шестата в света през 1996г.'', заядливо подхвърли Евгени. Жана от своя страна реши да замаже ситуацията като отбеляза, че това няма значение, защотото все пак Жени е красива жена. Тогава Евгени побърза отново да я контрира като отбеляза, че не харесва Жени и не смята, че е чак толкова красива.

Към програмата на ''Къртицата на светло'' беше включен и Денис Родман, който предстои да влезе в базата в края на деня.

Евгени не пропусна да изкоментира и него и дори подложи на въпрос сексуалната ориентация на баскетболиста и отбеляза, че би спал с него.