Звездата на сериала "Забранена любов" Фахрадин Фахрадинов отглежда невръстното извънбрачно дете на приятелката си Владимира Григорова, твърди "Блясък".

Бебето било с неизвестен баща, но Фери успешно изпълнявал функциите на татко и се грижел прилежно за прехраната на новото си семейство, пише blitz.bg.

Владимира се преместила в квартирата на актьора в центъра на София от дома на родителите си в "Люлин".

Съседите й твърдели, че хубавелката е била със съмнително поведение и може сама да не знае кой точно е баща на детето, с което се сдобила наскоро.

Фахрадин обаче изцяло си бил загубил ума по изрусената бивша брюнетка и както вече писахме,  дори й се обяснява в любов на стената й във "Фейсбук".

Владимира пък гордо пуска в профила си във "Фейсбук" всички свои снимки с гаджето си и непрекъснато му пише посвещения, достъпни за всяко око в социалната мрежа. Фери и отвръща в същия дух въпреки пословичната си досегашна дискретност по отношения на личния си живот.

Запознати твърдят, че майката на младия актьор, която работи в малкото градче Орли близо до Рим, била бясна от новината, че синът й живее с майка на извънбрачно дете.

Тя звъннала няколко пъти на Фери, за да се информира за новата "снаха" Владимира и като разбрала каква е истината, се зарекла да не изпраща никакви пари на актьора.

Влюбеният Фахрадин обаче отказал да се съобразява с когото и да било, тъй като бил затънал до ушите по новата си тръпка.

Младата звезда от турски произход е роден в Котел. Баща му Хасан Седлоев е някогашен футболист от "Академик", обаче си отишъл от инфаркт още на 42 години, когато Фахрадин бил в десети клас. След смъртта на мъжа си майката на актьора заминала на гурбет в Италия, където живее и в момента.