Във вчерашния ден се състоя фен клуб на Татяна в София. Много нейни верни почитатели пътуваха от различните краища на България, за да се видят на живо с талантливата изпълнителка. Всъщност именно почитателите й бяха инициаторите тази среща да се състои.

“Тази среща на мен ми даде страшно много и се надявам да съм предала и обратната връзка на всички почитатели, които бяха на фен клуба”, сподели с вълнение Татяна и допълни: “Няма случайни неща в живота, защото точно по време на тази среща, песента “Рога за спомен”, получи и първия си милион гледания в интернет и даде заявка за категоричен хит”.



Много настроение и изненади певицата беше подготвила за почитателите си. Сред тях бяха страхотна торта с нейния лик, както изненадващи конфети, които полетяха над всички гости и направиха празника още по-вълнуващ и специален. Присъстващите припяваха по звуците на хитовете на Татяна, като не пропуснаха заедно със звездата на “Планета” да запечатат най-емоционалните моменти в снимки за спомен.

Най-голямата изненада за Татяна бе колаж с голямо червено сърце. Той бе създаден от неин почитател и изобразяваше множество ръце, във всяка от които, по един от гостите трябваше да напише своето послание към Татяна.

Съвсем заслужено Виктор Пачелиев получи и наградата, която Тятяна бе анонсирала, че ще подари на един от гостите на фен клуба – шапката, с която се е снимала в клипа “Рога за спомен”. За спомен, Татяна бе оставила на нея и своя автограф.



“Искаше ми се тази среща да не свършва, беше много мила и истинска за мен, и трябва по-често ние изпълнителите да отделяме повече време за почитателите си, защото те го заслужават”, с това обещание завърши звездата.

Какво се случи по време на фен клуба и как почитателите на Татяна изразяваха фенската си обич към нея, може да гледате в “Звездно” този понеделник.

Източник и сн.: Planeta.tv