Почитател на фолка отправи своите искрени съвети към изпълнителката Цвети Янева. Почитателят на певицата накратко разяснява на блондинката как трябва да се държи, ако иска да жъне професионални успехи и в същото време да се радва на уважение от страна на колежките си.

''Цвети, не се притеснявай, всичко ще мине и ще се поправи, но трябва да направиш няколко прости неща: Работи упорито, освободи се от мързела и прави повече срещи на живо със своите обожатели; ходи по участия; търси новото в световната музика; прави модерни клипове. Ти имаш възможност, отнасяй се с уважение и почит към труда на колегите си.

Не посягай към наградите на колегите си, не бъди нетърпелива поработи усилено и те сами ще дойдат заслужено и никой няма да ти ги оспорва, а публиката ще те аплодира и няма да те е страх да се качиш на сцената. Не е лесно, но не е сложно. Нали ти можеш?!

Аз вярвам в теб, ако правиш мръсотии ще получаваш ответни удари. Никой не е недосегаем и всеки рано или късно си намира майстора. Желая ти търпение, усърдие и успех!", това бе написал почитателят във форум, в който основна тема са фолкдивите и техните професионални прояви.

Припомняме ви, че според слуховете, именно заради некоректна постъпка от страна на Янева, Андреа се отказа да пее на концерта на ТВ ''Планета HD". Според запознати поставен от Цветелина човек подредил реда на изпълненията така, че тя да пее почти последна на събитието, след изявени вече имена, като Андреа, Глория, Ивана и т.н., пише lifestyle.bg.