От имиджа на Преслава като най-сдържаната и обрана представителка на попфолк жанра скоро и прашинка няма да остане!

Певицата може да е била спътница на Жоро Бирмата от години, но откакто той я заряза, тя не може да си стои на „Д“-то и да мирува, твърди HotArena.net. Всякакви пикантности започнаха да излизат наяве за най-оборотната пайнерка. И макар да изглежда моралистка до мозъка на костите си, напоследък брюнетката го е ударила на трупане на бройки.

На Бирмата вече май не му пука за нея и повърхностното й поведение, но има една нейна жертва, която е готова да стигне дори до брак с нея. Става дума за Фики Стораро, когото Преслава открай време използва, за да дразни бившия си Жоро.

„Пуска му езици, сяда му в скута, обарва го, дори когато са в компания! Никаква съобразителност. Държи се като разгонена женска“, твърдят свидетели за публичните отношения към момента на Фикрет и Преси. Докато кльощавата дама го използва за схемите си, то синът на Тони Стораро здраво е лапнал въдицата. Бил готов дори да й предложи брак, след като тя излезе от „ВИП Брадър“ и дори вече е подготвил сватбен подарък – купил й е чисто ново „Ферари”.

Напомняме ви, че Фики пострада заради номерата на Преслава и бе ступан от Георги Станоев. Тогава виновна беше чалгаджийката, тъй като умишлено дразнеше бившия си, на гърба на младия ром. Таткото на фолк сензацията – Тони, бил най-недоволен от натяганията и безсрамното поведение на фурията. Стораро старши настоявал наследникът му да спре да се занимава с нея, а дали е информиран за най-новото му намерение – сватбата, можем само да гадаем.