“Музиката е моят живот, моите фенове са моят живот. Аз си избрах този път и не съжалявам, не ми тежи. Но смея да кажа - Въпреки че всичко ми се случи много бързо, славата сякаш ме връхлетя изведнъж, това не ме промени като човек. Което е най-важното”, това откровено признание прави Фики в интервю за в. Марица.

Изпълнителят на “Пайнер” изказва позиция, че самият той е много доволен от резултатите, които постига в професионален план и най-вече от това, че хората харесват това, което прави.

“Имам и много малки почитатели, които се стараят да ми подражават и гледат на мен като на идол - и заради външния ми вид, и заради песните, които изпълнявам. Радвам им се, но същевременно с това осъзнавам и отговорността, която трябва да поема, затова се старая да им давам добър пример”, категоричен е певецът.



Той не крие, че в бъдеще мечтае за международна слава, но не би отишъл да живее и работи на друго място, защото е убеден, че камъкът си тежи на мястото. Фики е откровен, че за никой не е тайна, че в България от фолк музика могат да се изкарват средства.

“Нищо обаче не идва даром. Всеки печели толкова, колкото е заслужил. Аз лично се чувствам милионер заради обичта на хората и заряда, който ми дават на всяко мое участие. А що се отнася до хонорарите - те идват и си отиват. Инвестирам много от тях в нови проекти, така че машината върви. Не трупам милиони нито в банки, нито под възглавницата”, разкрива още Фики.

Източник: Planeta.tv, фотограф: Хари Доладжаков