Нова фитнес верига отвори врати в столицата и бързо спечели вниманието на родни звезди. На откриването на първия клуб Next Level присъстваха български спортисти, предприемачи и представители на българския хайлайф, сред които и Нели Рангелова.


Фитнес клубове Next Level имат различна философия, според която хората имат нужда от вдъхновение и мотивираща среда, която да ги накара да бъдат по-активни. Ето защо от бранда не залагат само на първокласно оборудване, но и на зашеметяващ интериорен дизайн, включващ кафе зона с библиотека, с които да приканват своите потребители към повече физическа активност.
Веригата ще представи за първи път в България и пълната система от иновативните тренировки Les Mills (първите две програми стартират от началото на 2019 година), които не само се радват на голям успех в цял свят, но и са любими на нашата холивудска гордост Нина Добрев.


Първият фитнес клуб Next Level отвори врати в столицата. Обектът се намира на бул. „Симеоновско шосе“ №35 (в сградата на Sport Box). До края на годината обекти от веригата Next Level ще бъдат отворени още в НДК, както и в бизнес сградата Mplaza. В началото на 2019 година пък ще започнат да оперират и фитнес клубовете в Park Center и в European Trade Center.