Често можем да засечем гаф с фотошопа, направен от някоя зведа, която не толкова умело е прикрила някои и друг килограм от тялото си. Когато обаче става въпрос за модно издание от величината на Vanity Fair, зад което стои голям екип от специалисти, това вече е грандиозна грешка.

Още на корицата на изданието, където позират доста знаменитости от киното и телевизията, се виждат сериозни несъответствия. Жертва на технологията е актрисата Рийз Уидърспун, която се е сдобила с… три крака. На друга снимка, на която Уидърспун е седнала в скута на Опра Уинфри, докато разговарят с Том Ханкс, се вижда, че водещата има не две, а три ръце. Едната е на кръста, другата на скута, а с третата си ръка Опра прегръща Рийз, видя missbloom.bg



Тези гафове не останаха незабелязани от зоркия поглед на феновете и тяхната реакция в социалните мрежи не закъсня. “Предполагам, че вече всеки знае – имам 3 крака. Надявам се, че ще продължите да ме приемате такава, каквато съм”, написа Рийз Уидърспун в профила си в Туитър. “Приемам твоите три крака. Надявам се и ти да приемеш трите ми ръце”, написа водещата в отговор на актрисата.



Фотосесията за списанието е снимана от известния фотограф Ани Лейбовиц, а акцентът отново пада върху движението #MeToo в защита на жените, станали жертви на сексуално посегателство. На корицата е трябвало да присъства и Джеймс Франко, но впоследствие той е бил дигитално премахнат, заради секс скандала с него.