Димитър Ковачев - Фънки, който отново е в журито на „Като две капки вода“, обещал да „изяде и изпие хонорара от предаването във вид на диетична водка, уиски или ракия, защото в това пандемично време други приходи няма“. Промоутърът споделя, че със съдружника си Амебата са замразили фирмата си, което им носи огромни загуби.

Под много постове в страницата на „Капките“ се изказват и ощетени зрители, които не могат да си върнат парите. От фирмата му, която е организатор на много от концертите на големи звезди у нас не вдигали телефоните си и не връщали парите за билетите на пропадналите концерти, пише LifeOnline.

Иначе Фънки с нетърпение очаква майка му да получи ваксина, за да се съберат и тя да му забърка шкембе чорба и двамата да се наприказват и напрегръщат. „Имам претенции, искам ваксината на майка ми да е на специална фирма, не става всяка", смее се музикантът и добавя, че напоследък най-много се забавлява с хората, които се връзват на шегите му. „Като почна на майтап да лъжа и усетя, че човекът се поддава на глупостите ми, луд мога да го направя, ама се сдържам да не правя циркове“, смее се скандалният съдия от „Капките“.