Ако имаше награда за най-секси двойка, то тогава Фърги и Джош Дюамел щяха да са категорични победители.

Певицата от Black Eyed Peas и съпругът й изглеждаха перфектно от глава до пети, минавайки по червения килим по случай наградите на списание Glamour „Жена на годината” в Ню Йорк, пише "Дейли Мейл".

37-годишната звезда от „Трансформърс” Дюамел изглеждаше много елегантен в черния си костюм и беше повече от щастлив, че съпругата му, пременена в сексапилна червена рокля беше в окото на обектива.

Не беше чудно, че той беше изключително горд от факта, че поп звездата е в прегръдките му, като дори я посочи самодоволно, докато камерите ги снимаха при пристигането им в Carnegie Hall.



*Гореща двойка: Певицата от Black Eyed Peas и съпругът й Джош Дюамел, позираха пред камерите на наградите на списание Glamour в Ню Йорк

Той каза пред репортерите: "Дали съм горд?! Не виждате ли тази червена рокля? Та тя изглежда ослепително!"

*Това е моето момиче! Джош гордо посочи съпругата си, с която са заедно вече две години

35-годишната Фърги направо разби всички очаквания с дългата си рокля от Zac Posen, която имаше дълбока цепка до бедрото и перфектно разкриваше прекрасната фигура на звездата.



*Ослепителна: Дългата, червена рокля с цепка до бедрото, която Фърги бе облякла, разкри идеалните й извивки (Снимка(Д): Getty Images/ Guliver)

А дългата й, златисто кестенява коса изглеждаше безупречно: за това се беше погрижил фризьорът на звездите Хари Джош.

След като пристигна, хванала за ръка съпруга си, Фърги каза: „Чувствам се като кралицата на бала.”

Тя бе отличена на ежегодното събитие, на което се награждават известни жени, занимаващи се с благотворителност.

Фърги, която беше придружена още от майка си и сестра си, се спря и поговори с Шер, която изненада всички присъстващи с дълга черна рокля съчетана с рокерско яке.



*Цялостен принос: Шер разтърси събитието с поразителния си външен вид, където беше наградена заради кариерата си

Фърги се приближи до Шер и й напомни: „Ще се присъединя към теб след малко”, на което Шер отвърна, „Добре.”

64-годишната Шер, която беше наградена с награда за цялостен принос , каза пред звездната публика, че не винаги изглежда така както тази вечер.

Тя сподели: „Нямате си ни най-малка представа колко антибляскаво изглеждам сутрин, когато се събудя. Разхождам се по анцуг и ботуши Ugg. Но не ми пука.”

Други гости на събитието, което тази година празнуваше 20-та годишнина от провеждането си, бяха актрисите Кейт Хъдсън и Хилари Суонк, както и модният дизайнер Донатела Версаче.

Кейт заслужено получи награда за дейността си по въпроси, касаещи болести като рак на гърдата и СПИН.



*Впечатляващо: Актрисите Хилари Суонк и Кейт Хъдсън изглеждаха невероятно секси, облечени в сребристи рокли

55-годишната италианка Донатела беше удостоена с награда за това, че подпомага нуждаещи се деца в Китай и напътства млади модни дизайнери.

Тя каза пред звездната публика: „Вярвайте в себе си и работете здраво, за да постигнете мечтите си. Можете да се справите.”

*Мерси, красавице! Донатела целува Джанет Джексън, докато Хилари Суонк гордо стои отстрани и ги наблюдава

Тя откровено сподели, че 36-годишната Суонк, която пристигна облечена в нейна рокля, е ослепителна и има вид на кралска особа.

*Наградени: Италианският моден дизайнер Донатела Версаче и кралицата на Йордания Рания също бяха отличени за своята благотворителна дейност

Кралицата на Йордания Рания също беше сред отличените за „най-модерна кралица”.

40-годишната кралска особа, която има близо 30 000 фена в страницата си в You Tube, през септември стана представител на ООН програмата Foundation’s Girl Up.

Тя разкри пред публиката, че едва на 40 тя се е почувствала „удобно в кожата си” и е намерила вътрешен душевен покой.



*Известни гости: Звездата от риалити шоу Кели Озбърн и Джанет Джексън, която награди Донатела Версаче, позираха пред камерите




*Джулия Робъртс, която беше облечена доста старомодно, позира пред камерите след като пристигна на събитието, но преди това - на излизане от вкъщи срамежливо се скри от тях

Актрисата Джулия Робъртс беше наградена от телевизионната кралица Опра Уинфри за неуморната си отдаденост към хората, страдащи от синдрома на Рет. Джулия беше отличена и за помощта си в Wall Gang camp заедно с Пол Нюман.

Актрисата се разходи по червения килим, облечена в черна рокля под коленете и огромно черно палто.

Тя каза, че 83-годишният Нюман, който почина пред 2008 година, е бил изцяло отдаден на благотворителността.

Тя допълни: „Пол идваше и сядаше заедно с децата, обядваше с тях. Постоянно беше с тях.”



*Хиляди благодарности: Джулия беше щастлива от наградата, която й беше връчена от ТВ кралицата Опра Уинфри