Вокалистката на "Блек айд Пийс" Фърги се закани, че ще вкара в леглото си Черил Коул преди своя колега Will.I.Am.

35-годишната американска певица, която е бисексуална, много си падала по чаровната британка и не криела своето увлечение.

"Фърги разправя на всеки, че тя има по-големи шансове да си легне с Черил, отколкото тъмнокожия рапър, разкри източник пред "Сън". - Всички майтапят Will.I.Am, че е лапнал по Черил, но когато и Фърги заяви любовта си, изпопадахме на земята от смях. Тя го е повтаряла вече няколко пъти и дори Черил мисли, че е много забавно."

Американският рапър Will.I.Am, който работи със съпругата на Ашли Коул по соловия й албум 3 Words, сподели тази седмица пред таблоида, че "тя е най-красивата жена на света".

"Просто още не мога да повярвам, че някой може да изневерява на такова прелестно създание. Умът ми не го побира", заяви той. Рапърът призна, че колегите му от групата непрекъснато го майтапели, че е оставал насаме с Черил и често му пеели популярната песничка "Will and Cheryl sitting in a tree, k-i-s-s-i-n-g as a wind-up".

26-годишната Черил стана близка приятелка с Фърги, откакто се включи в европейското турне на "Блек айд Пийс", стартирало в края на миналата седмица от Дъблин.

В момента британската певица е пред радвод със звездата на Челси Ашли Коул, който се оказа, че многократно й е изневерявал с различни момичета. Фърги пък наскоро поднови брачните си клетви със звездата от "Трансформърс" Джош Дюамел, напук на слуховете, че актьорът е спал със стриптийзьорка зад гърба на законната си половинка.

източник: