Измамената футболна съпруга Черил Коул сложи край на брака си с Ашли с sms. "Изнасяй се. Всичко свърши.", това кратко съобщение изпратила певицата на левия бек на Челси, след като в събота таблоидът "Сън" извади на бял свят още една секс афера на английския национал. С нея бройката на чуждите жени, имали вземане-даване с 29-годишният Коул, набъбна до 5.

Черил изпратила гневния sms на мъжа си от Лос Анджелис, където вече няколко дни записва нови песни. Очаква се след завръщането си в Лондон тази седмица тя официално да съобщи на света раздялата си с Ашли Коул. "Тя е много категорична в решението си.

Техният брак наистина приключи и този път грандомански жестове от негова страна няма да му помогнат", заяви неин близък приятел вчера. По неговите думи красавицата казала на Ашли веднага да се изнесе  от фамилния им дом, защото тя нямала желание да го вижда. "Тя не иска да слуша повече извинения или обяснения", добави анонимникът пред "Сън".

Последната капка, която преля чашата на търпението на певицата от "Гърлс Алауд", е изневярата на Ашли Коул с американката Ан Корбит. 28-годишната дама твърди, че е правила страстен 4-часов секс с футболиста в баровския хотел "Четири сезона" в Сиатъл, където отборът на Челси бил отседнал по време на турнето си в САЩ миналия юли.

Хубавата Ан разкри пред британските медии, че след като похожденията на Ашли започнали да излизат на светло, той й се обадил и през сълзи я помолил да го покрие и да не разказва за преживяванията им. "Не мога да загубя жена си заради това. Ако тя ме остави, не искам да живея, по-добре да умра", изплакал сърцераздирателно неверникът.

Първата изневерява на Коул лъсна в публичното пространство през януари 2008 година, след като фризьорката Ейми Уолтън (22) се похвали, че е правила секс с него. Тогава Черил се отдръпна и свали венчалната си халка, но само временно. Тя му прости, след като Ашли положи много усилия да си върне доверието й и се изръси със 160 000 паунда за нов диамантен пръстен.

Преди две седмици обаче кошмарът за една от най-сексапилните жени на планетата се поднови, при това с още по-голяма сила. Тогава "Сън" разкри, че палавникът е изпращал свои голи снимки на модела на бельо Соня Уайлд (28).

Миналия четвъртък пък се разбра, че Коул два пъти е правил секс със секретарката на Ливърпул Вики Гу в хотела на Челси. В добавка мобилният телефон на 30-годишната Гу също бил задръстен с нецензурни снимки и похотливи sms-и от футболиста.

И ето че вчера с едни гърди пред останалите излезе пето момиче. 27-годишната Александра Тейлър заяви, че Коул е преспал с нея през 2004 година, в началото на връзките си с Черил. Неговата наглост стигнала дотам, че той я вкарал под завивките в апартамента си, намиращ се в същия комплекс, където по онова време живеела и Черил.

Футболистът получава над 6 млн. паунда годишно, в това число заплата в размер на 4,2 милиона от Челси плюс приходи от компанията си Kenzie и от рекламния си договора с Adidas. Що се отнася до Черил - тя пък е рекламно лице на Kit Kat, Coke Zero и L'Oreal. Двамата делят огромна къща с девет спални в Съри, оценена на 6 млн. паунда. Семейство Коул няма деца, но отглежда две кученца порода Чихуахуа -  Бъстър и Коко.

източник: