Свежа и заголила ръце с къси ръкавки, тв водещата на предаването "На кафе" Гала започна днешното си предаване с ироничен, според нея, коментар на вестникарска публикация, която я нарочва, че има нужда от невролог.

"Казват, че съм крещяла на екипа си. Да сте чули такова нещо?", запита Гала. Тя бе категорична, че написаното за нея няма нищо общо с истината, пише lifestyle.bg.

За да докаже на всички, че е наред, Гала беше поканила в студиото си невролог, който изнесе публична лекция за хипокампалната склероза. Гала и компания повтаряха и писаха думи под диктовката на доктора. Водещата видимо се стараеше да блесне с пъргав и остър ум, но бе парирана от любимата си асистентка Джуджи, която я предупреди "Недей, че ще изпаднеш в нервна криза".

Под вещото ръководство на невролога Гала рисува картинки и записва старателно изречения. На финала самоотвержените телевизионери бяха оценени от специалиста, който ги увери, че са "супер".

"Вярно, че често си задаваме въпроса кой ни беше гост предишното предаване..", призна си след тестването Гала, но докторът я успокои, че това било нормално при претоварени с работа хора.