И тази година Галена получи най-престижните награди за творчеството си през 2016 и 2017 година.

Най-големият сайт за фолк музика - Signal.bg, първо я удостои с приза за „Фолк Идол” на 2016, а няколко седмици по-късно читатателите му единодушно я определиха като „Най-харесвана певица” за 2017 година.

Въпреки че вече около половин година топ изпълнителката на „Пайнер” е в „отпуск” по майчинство и не се изявява по клубни участия, прави впечатление, че звездата се радва на по-голяма фенска обич и подкрепа от всякога.

Хилядите, които я следват в социалните мрежи не пропускат възможност, в която да не засвидетелтсват безкористна вярност към любимката си и буквално я заливат с мили коментари и пожелания.

Галена от своя страна винаги е показвала страхотно отношение към почитателите си и често публикува мили и оригинални послания, посветени на хората, които я обичат и чакат с нетърпение да се завърне.

Трябва да отбележим, че последната ѝ песен „Moro mou” се радва на изключителен интерес и за три седмици има близо 4 милиона гледания. Това са просто цифри, които доказват, че Галена няма конкуренция, дори когато си стои вкъщи и се е посветила изцяло на семейството си.