Рапърът Румънеца беше посетител на заведението, в което Галена имаше участие. Той беше дошъл с приятели, за да се забавляват на песните на красивата си колежка, която пък беше в дискотеката по работа.

По време на участието си Галена радвала феновете и почитателите си с музикални поздрави и много луди танци, пише ''Всеки ден'', цитира slava.bg. Румънеца се оказа почитател на Галена и песните й.

Изпълнителката  на ''Спри ме'' не пропусна да поздрави Румънеца, че е дошъл специално заради нея. Със секси танцова стъпка Галена пристъпвала към масата, където била настанена компанията на Румънеца. Тя се придвижила до сепарето, танцувайки, за да поздрави с песен  веселата компания и Румънеца. Поласкан от вниманието от страна на Галена, Румънеца посегнал да вземе микрофона от Галена, но тя не му го отстъпила, цитира kliuki.bg.

Красавицата с ловък жест хванала ръката му и му попречила да й вземе микрофона. За да не обиди и пренебрегне Румънеца, Галена веднага решила да му се реваншира. Певицата започнала да чупи еротични стойки пред Румънеца и уж неволно да се отърква у него. Рапърът изглеждал изключително доволен от действията на сексапилната си колежка.