Галена направи коментар пред камерата на Signal.bg за участието си в благотворителния сезон на "Стани богат".

Тя и Преслава играха и спечелиха 10 000 лева, които ще бъдат прибавени към общата сума в помощ на деца лишени от родителски грижи, за да може талантливите младежи да продължат своето образование в спортни училища.

"Двама естествено се справят по-добре. Аз наистина мисля, че се справихме много добре. Не толкова до въпросите, а хората ни видяха в една друга светлина. Масово хората имат мнение за фолк изпълнителите, че не изпъкваме с кой знае какъв ум. Доказахме друго. Държахме се толкова освободено, бяхме себе си" - споделя Галена и не крие, че са се притеснявали преди участието си в играта.

За предстоящия концерт на "Планета" певицата обясни: "Ние ще сме там, ще празнуваме заедно. Естествено Емилия ще ни липсва в случая, но ще пеем песента, ще вдигнем алармата. Наистина Емилия си е измислила страхотно решение как да присъства и тя".

Извън парчето "Аларма" на МЕГА трио, Галена ще изпълни и микс от две свои песни.

"Бях подготвила микс от "Запали" и "За пари". Тъй като са много нови песни, в момента се налагат, затова реших едната да е "Тихо ми пази", да си изригне публиката, както си трябва" - казва певицата и уточнява, че най-вероятно "За пари" ще е другата част от микса.

Източник: Signal.bg