"Най-романтичното нещо, което мъжът до мен ми е подарявал е, че направи живота ми интересен и смислен".

Това сподели Галя от балет „Сатен” в разговор за семейството, майчинството, танците и пътешествията с водещите на предаването „Факторът Кошлуков”по TV7 Диана Алексиева и Емил Кошлуков.

В ефира бяха показани ексклузивни снимки на любимия на Галя – Смилен, от който тя има тригодишна дъщеря Карина.

Красивата кралица на танца каза, че той я е пленил преди 4 години най-вече с това, че е добър, мил и много интересен човек.

Галя разказа за едно от хобитата, които двамата споделят, а именно – пътешествията по света.

Едни от най-екзотичните дестинации, които са посещавали, са Тайланд и Доминиканската република, откъдето са се завърнали наскоро.

Галя от „Сатен”, както е позната на зрителите, сподели също в студиото на „Факторът Кошлуков” каква е била най-интересната изненада, поднасяла някога на Смилен.

Миналото лято тя сама подготвила романтично посещение в Истанбул – градът, където преди време разбрали, че е бременна.

Любима музикална група на Смилен били U2 и той винаги тайничко се надявал някое от пътешествията им да съвпадне с концерт на бандата. Когато Галя разбрала, че такъв е организиран в Истанбул, тя тайно купила билети, резервирала стая в хотела, в който били отседнали и преди, на брега на Босфора и изпратила покана по електронната поща до любимия си.

Тя гласяла: „Каня те на концерт на U2, съчетан със закуска на Босфора”. Това било едно от най-вълнуващите пътешествия на Галя и Смилен, с който тя все още няма брак.

*Галя и Карина (Снимка: OK!)

Чаровната брюнетка сподели, че не е загърбила идеята да направи балетна школа за деца, но засега не й остава време да я реализира.

Тя каза, че ежедневието й е много динамично и натоварено, тъй като е ангажирана с отглеждането на дъщеря си. Малката Карина също демонстрирала танцьорски умения и това бе онагледено от снимка, направена в „балната”, както тя я наричала, вместо „балетната”, зала.

На въпрос на водещите дали искат двамата със Смилен да имат още деца, Галя отговори, че мислят в тази посока.