Прелюбопитна медийна среща засече репортер. Водещата на „Тази сутрин” по Би Ти Ви Генка Шикерова обядва в компанията на колегата си от ТВ+ Георги Коритаров в закътан столичен ресторант, съобщава pik.bg.

Двамата бяха заели крайна маса в заведението, търсейки усамотение, но дори в средата на деня там бе пълно и журналистите привлякоха погледите на всички посетители, а масите около тях се запълниха от любопитни зяпачи.

Бременната в шестия месец Генка пристигна сама, а не със служебната кола и шофьор, които ползва след като нейната бе запалена за втори път преди седмици. Коритаров вече я очакваше в заведението и след като си поръчаха отбрани блюда за обяд, захванаха сладки приказки на професионална тема.



От дочутото стана ясно, че Шикерова придумва колегата си да се присъедини към екипа на Би Ти Ви, защото не спря да хвали медията, в която работи от десетилетие насам. Тя го увери, че там има пълна медийна свобода, а с новото ръководство се работи отлично. За каква точно позиция обаче го гласеше Генка, от разговора не стана ясно.

В Би Ти Ви пък никой от колегите на Шикерова, която скоро ще излезе по майчинство, не беше наясно въобще, че е близка с Коритаров и се среща да обядва с него.

„Сигурно е първата им близка среща, защото не са приятели. Може да е натоварена със задачата да търси заместници за нея и Косьо в „Тази сутрин” и за това да е разговаряла с Коритаров”, предположиха хора от телевизията.