Напук на слуховете, че е с нестандартна сексуална ориентация, Георги Христов хвърли бомба с признанието, че в продължение на около година е имал страстна връзка с еротичен модел!

Мацката, с която популярния певец поддържал интимни отношения, дори се е снимала на корицата на „Плейбой". Както всичките си посестрими, тя имала апетитен силиконов бюст, пише ''Всеки ден''.

Христов отказа да назове името й. „Нали не мислите, че ще го направя - не коментирам публично връзките си, това е принцип за мен. Няма да ме чуете да говоря с кого къде съм спал. Най-малкото ще причиня доста разводи", смее се естрадната легенда.

Единственото, което той доверява, е че мадамата е блондинка. „Всъщност, като се замисля, тя е единствената ми руса жена. Аз не харесвам блондинки, предпочитам брюнетки. Най-важното е да са екзотични, да има някаква тръпка в тях", доверява Георги Христов.

Сензационното признание изпълнителят на вечните хитове „Черно и бяло" и „Шакадъм" направи в интервю за „Поверително от NL". Разговорът се води от колежката му и добра приятелка Нели Рангелова.

Сред интимните откровения на певеца блесва и признанието му, че има особен сексуален фетиш. Той настоявал половинките му да са задължително с обувки на висок ток и много заострени отпред. Въпреки че е ерген, Георги Христов не съжалява, че е избрал такова решение за себе си и не е встъпил в брак. „Всеки ден благодаря на Господ, че не съм се оженил. Прекалено много ценя независимостта си", посочва певецът. Нели Рангелова пък разкрива, че познава повечето му гаджета и често влизала в ролята на тяхна изповедничка.

Снимка: Bulphoto