Феновете на новото риалити шоу "Женени от пръв поглед" не скриха възмущението си от поведението на един от тримата младоженци - Георги.

Поведението, което проявява към съпругата си Гергана, е меко казано непочтително и обидно, коментират зрителите. Повечето са категорични, че въпреки успехите си в професионалното поприще, Георги проявява завидно самочувствие, което граничи с арогантността.

"Ми той Гошко затова досега не е намерил подходящата.. прекаленото му самочувствие дразни, а Гери е супер позитивна", "Усмивката му заблуждава, високомерен и крайно нетактичен, а момичето е лъчезарно", "От пръв поглед разпознавам комплексарите. Георги е такъв и то в много напреднал стадий. Той е егоцентричен и нарцистичен тип. Такива само изискват без да дават. Гери, бягай докато е време", са малка част от коментарите на скандализираните зрители.

В снощния епизод на "Женени от пръв поглед" Георги и Гергана заминаха на сватбено пътешествие в Рим. Там обаче IT специалистът направи няколко коментара, с които видно засегна половинката си, пише bliasak.bg.