Задава се нова сексуална интрига с участието на Преслава във „ВИП Брадър"!

След като пишман футболистът Пламен Богданов се похвали, че е имал връзка с нея, сега зрителите виждат, че между певицата и най-желания мъж в Къщата - ММА боеца Деян Топалски, прехвърчат любовни искри. На този етап те са едва забележими, но е напълно възможно да разпалят истински пожар от страст, пише в."Всеки ден".

На всички е ясно, че Деян и Преслава видимо се харесват и изпитват леко смущение, когато са един до друг. Когато е до него, фолк дивата е цялата настръхнала и става непохватна.

Топалски пък се перчи още повече, когато Преслава е в обкръжението му и направо я изпива с поглед. „Ако нямаше камери, досега да са се награбили! Сексуалното напрежение между тях се усеща във въздуха", разкриват хора от екипа на шоуто.

Интригата ще се заплете още повече, след като стана ясно, че официалната половинка на боеца - фитнес инструкторката Гергана Капзамалова, се очаква да влезе до няколко дни в Къщата.



В момента риалити героинята от „Женени от пръв поглед" водела преговори с продуцентите на шоуто. Очаквало се нейният „гастрол" в Къщата да започне още следващата сряда. Самата Гергана подсказа за това, след като написа в профила си във фейсбук - „Кой ли е следващият, който влиза в Къщата на „ВИП Брадър"?

Според запознати Капзамалова сама пожелала да се изявява в предаването, след като видяла, че любимият й Деян се заиграва с Преслава. Гергана се притеснявала единствено от нея, а не от някоя друга жена в шоуто. „Познавам добре Деян - той не би се хванал нито с Моника Валериева, нито със Светлана Василева! Единствено Преслава може да го заинтригува, защото освен хубаво тяло има и интелект, а и е постигнала сама доста неща в живота", споделила пред приятелки Гергана. Притеснена да не й откраднат мъжа, тя искала незабавно да влезе в риалитито и дори не обсъждала размера на хонорара си.