Глория подари уникално шоу на всички гости в зала 1 на НДК, дошли да уважат нейния 20-годишен творчески юбилей.

Залата бе малка, за да събере всички желаещи да наблюдават този наистина впечатляващ и изключително емоционален спектакъл.

Той продължи близо 3 часа, в които хубавата българска музика властваше и изпълваше сърцата на присъстващите, пише Planeta.tv.

Прозвучаха голяма част от най-обичаните поп-фолк хитове от репертоара на Глория, а специално място бе отделено и на фолклорен блок, в който Глория изпълни много фолклорни мелодии. Изненада за гостите бе появата в този блок на фолклорния изпълнител Николай Славеев, който освен самостоятелна песен, изпълни и един любим на българите дует с Глория – “Катерино моме”.

След него в блясъка на прожекторите се появи и Тони Дачева, а залата буквално избухна при първите акорди на “Бедни и богати”.
Бурните аплодисменти продължиха и с дуета на Глория и Тони Дачева - “Жените са цветя”.

Звезден гост в спектакъла бе и друг обичан изпълнител – Азис.

Залата без дъх гледаше своята любима изпълнителка и пееше с пълно гърло златните й хитове. Очаквана бе появата в концерта и на дъщерята на Глория, която на 30 септември празнува рождения си ден.

Симона бе беквокалистка по време на целия спектакъл, а специално за “Ако счупят всяка нота” тя застана до Глория, за да изпълнят заедно една от най-красивите и стойностни песни, появили се през изминалата година. Рожденичката бе изненадана с впечатляваща торта, жест, който истински я развълнува.

За блясъка и колорита на концерта допринесе и специалното участие на Дани Милев Бенд, танцова формация “Етноритъм” и балет Fame. Финалът на този грандиозен спектакъл бе поставен с емблематичната за Глория “Носталгия”, а публиката стана на крака, за да изкаже любовта и уважението си към Глория. Освен многобройните почитатели, дошли да отпразнуват този специален ден с Глория бяха и много нейни колеги, сред които Емилия, Галена, Нелина, Соня Немска, Магда и др.



снимки: Светослав Кюрчийски и Facebook