Примата на поп – фолка Глория се е засилила на стари години да учи висше образование, докладваха хора от нейния екип.

Към момента певицата е с диплома за средно от аграрния техникум в Две Могили, откъдето има и тапия за тракторист, а понякога това сериозно я натъжава.

„Сульо и пульо завърши висше образование, а аз самата още нямам. Това не ми попречи в кариерата, но все пак е хубаво да го направя заради самата себе си. И без това животът ми забуксува на едно място в последните години, в института поне ще науча нещо ново, ще се разнообразя, а и ще бъда по – близо до младите хора. Защото именно от студентите можеш да научиш какво иска младежта, каква музика харесва”, сподели старата Гло пред познати, цитирана от skandalno.net

Според източниците, Глория възнамерява да запише маркетинг или мениджмънт. Към момента дава сериозни пари на специалист, които в бъдеще може да си спести, ако изучи тънкостите на занаята.

Певицата и без това има огромен опит в тази насока, и поради това ще ѝ бъде напълно достатъчно просто да систематизира знанията си.

Хората говорят още, че Глория има още един силен стимул да завърши висше образование – примерът на своята любима певица Цеца Величкович.