Водещата Ани Цолова изпадна в немилост пред шефовете си след като стана ясно, че мъжът й Васил Мичев избяга от Би Ти Ви и отиде при конкуренцията в ТВ7, пишат от skandalno.net.

Скоро след оповестяването на новината телевизионери упорито зашушукаха, че в съвсем кратък срок тя ще бъде отстранена от работа и натирена да отива където намери за хубаво.

В това нямаше да има нищо притеснително, ако не беше изявлението на Николай Бареков, че на него в ТВ7 повече хора от Би ТИ Ви не му трябват.

Преди ден той категорично отсече, че в тази медия вече няма нито един кадър, който да представлява интерес за него под каквато и да е форма.

Съпругът на Ани Цолова – Васил е в Би Ти Ви от самото създаване на тази телевизия, припомниха негови колеги.

Именно там двамата се срещнаха и драгосаха, след което си родиха и своето момченце Калоян. Пред началниците си Цолова заявила, че е приела решението на мъжа си доста тежко и го почувствала като любовна изневяра.

Според непотвърдена досега от официални източници информация обаче, ТВ7 са успели да откраднат още един виден представител на своите конкуренти.

Става въпрос за мастития комедиен актьор и в последно време успешен продуцент Любо Нейков, който заедно с партньора си Евтим Милошев ще пуснат там нов сериал с название „Дървото на живота”.

В продукцията ще участват Христо Шопов, Владо Карамазов, Велислав Павлов и още други звезди.