Влади Ампов - Графа е един от най-хитовите автори и изпълнители в БГ поп музиката. През април 2017-а той ще направи и голям концерт в „Арена Армеец“.

"Подготовката тече с пълна пара, музикалните версии се работят, ще има много музика, много емоция и изненадващи визуални решения. Гостите ще ги запазя в тайна засега, но тъй като имам дуети с много изпълнители, залаганията могат да започнат" - споделя музикантът пред Vesti.bg.

Предстоящият голям концерт Графа определя така: "Като цялостна мисия за българската музика".

В края на тази година изпълнителят прави и равносметка на постигнатото през нея:

"От 2016 г. ще запомня най-ярко излизането на албума „Моменти“ и европейското ми турне „По близо един до друг“. Чудото, което ми се случи последно, беше, че намерих сили да продължа напред. Вълшебството, което се надявам, че аз сътворих за тази година е последните песни, които направих за други артисти – „Вълшебен ден“ и „Незавършен роман“.

По повод предстоящите празници казва: "На Бъдни вечер ще си хапна най-много... сармички с чесън и орехи. На Дядо Коледа си поръчах... нови слушалки за сцена. Равносметката ми за 2016 г. в три думи е: Най-трудната година. Надеждата ми за 2017 г. е да има повече светлина в душите на хората. Пожелавам на всички свои близки, а и на всички хора едно единствено нещо – здраве!"