Григор Димитров призна в интервю за предаването „Преди обед”, че ясно е уточнил приоритетите си пред гаджето си Никол Шерцингер. Двама поддържат връзка от разстояние, а единственият й плюс бил фактът, че все пак имаш приятел по всяко време. Минусите обаче били много повече: „Има дни, когато с Никол не се чуваме заради часовата разлика, единият е в студиото, другият на корта”. За да бъдат заедно, красавицата често му идвала на гости в Монте Карло, защото неговия график бил по- натоварен.

Димитров изяснил пред нея, че в момента №1 за него е спортът. „Или го приемаш така, или не”, отсече хасковлията. Той категорично не се вижда в близко бъдеще със семейство с деца, но се надява това да стане някой ден. „За мен семейството е номер 1. Винаги съм имал време за родителите си по време на празници, но друго е да създадеш деца. В момента тази вълна е малко по-настрани. Има време за това”, коментира Гришо. Заради тениса той може да се похвали с малко приятели, които се броят на пръстите на едната му ръка. С тях обаче си почивал пълноценно, защото въобще не говорели за спорт.


Димитров потвърди, че много харесва едно от парчетата на Михаела Филева, което наскоро пусна в своя профил в инстаграм. Запалил се по българската музика покрай кондиционния си треньор, който е нашенец. С певицата се видели при връщането му в София за турнира в „Арена Армеец”.